Reparatii Laptop

 

bitsservicelaptopmilitari1

 

BITS Service GSM/IT – Militari

Dignosticarea si analiza completa a laptopului este primult pas pentru solutinarea cu succes a tuturor defectiunilor, specialistii nostri dispun de programe si softuri de testing performante astfel incat determinarea problemei sa fie cat mai precisa iar reparatia cat mai eficienta.

 

Curatare de praf: Praful reprezinta o problema grava prntru anumite modele de laptopuri. Acesta poate compromite buna functionare a dispozituvului prin supraincalzire sau rularea lenta a sistemului de operare. Pentru conservarea corecta a dispozitivului este indicate curatarea acestuia de 2 ori pe an.

 

Baterie: Durata estimativa de viata a unei baterii de laptop este intre 1.5-2 ani. Pentru a prelungi durata de functionare a bateriei dar si autonomia acesteia este indicata indepartarea in timpul in care laptopul este alimentat direct prin incarcator. Deasemenea bateria trebuie sa faca un ciclu complet de incarcare odata la 2 saptamani( sa se descarce complet si apoi sa se incarce).

 

Upgrade:Pentru cei ce vor sa-si mareasca performantele PC-ului oferim variante in fuctie de bugetul alocat si specificatiile dorite, consultanta este gratuita.

 

Hardware: Inlocuirea displayului sau a altor componente se efectueaza de regula in aceias zi daca piesa respectiva se afla pe stoc. Aceste interventii sunt 100% sigure fara risc de deteriorare a pieselor in montaj. Componentele sunt de cea mai ridicata calitate astfel incat pentru orice interventie primiti garantie 365 de zile.

 

Upgrade: Pentru cei ce vor sa-si mareasca performantele laptopului oferim variante in fuctie de bugetul alocat si specificatiile dorite, consultanta este gratuita.

Suna acum /*