' Service iPhone

Intră in legatură cu un specialist iPhone


Discută cu un specialist Apple
Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă de preţ.
Rezolvăm 90% din problemele iPhone
Sună pentru a cere un sfat, a solicita o oferta de preţ sau pentru a plasa o comandă de curier gratuit

Înlocuire display iPhone

Solicită o ofertă de preţ


Completănd acest fromular veţi solicita o ofertă pentru reparaţia dvs.

 • Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Un ambient placut, si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!

Reparații iPhone

Service iPhone 4/4S

service iphone     Modele Apple iPhone 4 si 4s au fost o aparitie inedita pe piata telefoanelor, fiind unele din produsele Apple care au propulsat firma de plan mondial, insa ca orice alt dispozitiv electronic, acestea prezinta aspecte mai putin favorabile pe anumite planuri. Unul dintre minusurile modelelor acestea este antena wireless. iPhone 4 are antenele wireless plasate pe marginea metalică ce înconjoară telefonul. Această margine metalică este compusă din două părţi care se întâlnesc în colţul din stânga jos. Când utilizatorul ţine mâna în colţul din stânga jos, semnalul scade drastic ajungând chiar să se întrerupă convorbirea.

O alta problema cu care posesorii iPhone s-au confruntat a fost bateria, principalul inconvenient fiind durata scurta scurta de functionare, rareori substantele chimice din baterie produc o reactie chimica ce ii permite sa-si expandeze volumul sau chiar sa exlodeze. Cazurile in care bateriile explodeaza sunt destul de izolate deoarece majoritatea bateriilor sunt fabricate dintr-un material special care in cazul unei defectiuni retine toata energia degajata de celule.

Inca un inconvenient practic este spatele din sticla, acesta fiind(ca si displayul) nu foarte rezistent la socuri, dar aduce un plus in designul telefonul iar interventia pentru inclocuirea acestuia este simpla si nu foarte costisitoare.

Oricare ar fi problema Serviceul BITS Technology o poate rezolva cu usurinta si profesionalism la costuri cat mai reduse, fie ca vorbim despre o interventie hardware sau una software, cei 10 ani de experienta in reparatiile Iphone ai echipei noastre isi vor spune cuvantul.

 

Service iPhone 5 / 5s / 5c

service iphone

Inca un urias succesc pentru compania Apple, iPhone 5 reuseste sa inglobeze cele mai performate specificatii intr-un design simplist, dar sofisticat fiind de o dimensiune mai mare decat predecesorul sau iPhone 4, renuntandu-se la spatele din sticla, acesta fiind inlocuit cu o carcasa rezistenta din metal.

Printre principalele probleme intalnite de utilizatorii iPhone 5 se numara: defectarea rapida a antenei de semnal, defectarea bateriei, defectarea antenei de semnal Wi-Fi, deterioarea rapida a sticlei de pe display, defectarea displayului (defectarea displayului deseori apare alaturi de defectarea butonului de blocare a ecranului, utilizatorii semnaland aparitia unor linii verticale multicolore la momentul atingerii ecranului sau in timpul functionarii obijnuite, aceste simptome arata ca displayul urmeaza sa cedeze).

Interventiile hardware si software sunt sigure si precise la modelul 5, ca si la celelate modele de altfel, de la inlocuirea sticlei la resoftare sau la interventiile pe placa de baza, echipa BITS Technology poate rezolva orice problema ati intampina cu dispozitivul dumneavoastra.

 

 

 

 

Service iPhone 6/6s/6 Plus

service iphone

 

iPhone 6 pare să fi fost un dispozitiv cu un impact mondial major in randul maselor de oameni . Cu toate acestea, o mulţime dintre ei au raportat probleme sau erori cu acest dispozitiv.Printre acestea se innumara: defectarea fregventa a mufei Jack 3.5mm, indoirea sau spargerea displayului in buzunarsau la socuri relativ usare datorita grosimii foarte reduse. Deterioarea sau spargerea camarei foto ce iese in relief fata de carcasa de metal de pe spatele acestuia, defectarea senzorului de amprenta de pe butonul de home, probleme cu mufa de incarcare. defectarea difuzorului de sunet din timpul apelului.

De multe ori probleme unui dispozitiv pot avea repercursiuni mult mai mari decat putem sesiza vizibil. Astfel o problema minora se poate transforma peste noapte intr-una considerabila dar pentru toate aceste probleme service-ul BITS Technology are o rezolvare. Sfatul nostru este sa nu ignorati semnele minore de defectare ale telefonului dumneavoastra si aduceti-l pentru o diagnosticare, astfel problema poate fi rezolvata inainte ca ea sa apara iar dumneavoastra veti fi scutit de un cost de reparatie mai mare.

 

 

 

 

Service iPhone 7/7 Plus

service iphone

 

O noua aparie iPhone, inedita si extravaganta iPhone 7 este o bomba tehnologica pentru consumatori. Cu un design indraznet, cu multe imbuntatiri si modificari. Unii spun ca Iphone a mers prea departe cand a implementat AirPods si a desfiintat mufa Auxiliara dar altii gasesc asta ca fiind foarte futuristic si de bun gust.

Defectiuni frecvente:

 • Display sensibil, apar fisuri cu usurinta
 • Probleme conectare wi-fi
 • Probleme SIM
 • Probleme expandare baterie
 • Blocari de soft

Service prin curierat rapid si gratuit

Daca pana acum drumul pana la un service GSM a reprezentat o problema, de acum poti economisi timp si bani cu ajutorul serviciului de curierat rapid si gratuit.

 • Completezi formularul on-line/suport telefonic
 • Curierul ridica dispozitivul defect
 • Dispozitivul intra in service
 • Dispozitivul reparat va ajunge inpoi in posesia dumneavoastra in maxim 3 zile.

Astfel va punem la dispozitie cea mai comoda varianta in care sa va puteti rezolva probeleme electronice.

Sună
Locație