Service Huawei P20 PRO
Service Huawei P20 PRO

Service HUAWEI P20 PRO

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul Huawei P20 PRO cu 12 luni garantie. Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon. Diagnosticarea dispozitivului este gratuita.
 • 0752009991

 • bitsgsm@gmail.com


Service HUAWEI P20 PRO

 

 

reparatii huawei p20 pro bits service gsm

 

 

Huawei P20 și P20 PRO sunt ultimele apariții de la Huawei și vor concura pe piață cu marii producători Apple și Samsung, cu modele lor iPhone X și Samsung S9 / S9+. Varianta PRO vine cu 3 camere pe spate deschizănd un nou orizont al dispozitivelor mobile când vine vorba de fotografie .In topul specificațiilor acestor telefoane se află design-ul modern, display-ul Edge-less și vopseaua cu 2 nuanțe- lucru mai rar întâlnit până acum la un Smartphone.

 

Prezintă curbe line pe margini, este alcătuit in sticla și se simte foarte plăcut în mână. Spatele telefonului este simplist, pe el se regăsesc cele 3 camere verticale in prelungirea cărora se află Labe-lul Leica-Design iar mai jos, tot în poziție verticală logo-ul brandului, lăsând spatele liber pentru a evidenția nuanțele vibrante.

 

Dacă aveți probleme cu telefonul dumneavoastră Huawei P20 vă puteți baza pe noi. Vă asigurăm servisare profesionala completă cu piese noi si originale și 12 luni garanție. Suntem foarte bine pregătiți în reparațiile dispozitivelor Huawei si reusim să soluționăm orice tip de problemă rapid și fără batăi de cap. Fie că este vorba de înlocuirea ecranului, a spatelui sau intervenirea la nivelul plăcii de bază noi vă punem la dispoziție cele mai calitative servicii de servisare.

 

 

 

 

 

reparatii huawei p20 bits service gsm

Înlocuirea sticlei pentru Huawei P20 PRO

 

Avem în dotare unul dintre cele mai performante laboratoare de laminare din București. Înlocuirea sticlei telefonului se realizează într-un mediu antistatic, cu temperatură și umiditate controlata și fără microparticule de praf. Fiecare tehnician este echipat complet cu echipament antistatic steril astfel încât praful să nu ajungă în zona de lucru, de asemenea aerul este în permanență filtrat de unități purificatoare.

După ce display-ul a fost separat cu succes de celelalte componente, acestuia i se adaugă alte piese noi și originale cu ajutorul unei prese ce asigră un aliniament perfect și o putere constantă de presare asistată de alți factori cu duc la obținerea unui rezultat impecabil.

Tot procesul este optimizat și calculat la cel mai înalt nivel astfel încât display-urile recondiționate sunt identice cu cele noi

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum