Reparatii PC – BITS Service GSM IT Bucuresti
Reparatii PC

   Interventiile PC nu reprezinta o provocare pentru BITS Service de regula reparatiile se efectuiaza in aceias zi. Piesele montate sunt 100% originale de aceea veti obtime o garantie de 365 de zile pentru orice interventie. 

    Curatare- BITS Service GSM/IT Militari va asigura curatarea profesionala PC/laptop ce presupune dezmembrarea si curatarea iecarei componente in parte cu o solutie speciala ce actioneaza la nivelul texturii impiedicand praful sa mai formeze o pelicula ce poate cauza probleme in buna functionare a tuturor functiilor. Lubrifierea  coolerelor este foarte importana, praful depus pe acestea reprezentand un pericol eminent pentru temperatura optima de rulare a dispozitivului alaturi de acestea se efectueaza inlocuirea pastei termo-counductoare ce facilitatea transferul temperaturii optime de la procesor la radiator. Calitatea pastei termo-conductoare este de top, aceasta avand o perioada medie de eficienta maxima de 5 ani.

laptoprepair

   Optimizare– Efectuam optimizarea PC-ului pentru a se potrivi cat mai bine cu nevoile dumneavoastra. Prin optimizare computerul dumneavoastra va fi mai eficient in modul de utizilare preferat: Internet, gaming, filme, programare, photo/video editing, s.a..

    Upgrade– BITS Service Militari va sta la dispozititie atunci cand aveti nevoie sa va faceti un upgrade PC-ului dumneavoastra. Va putem oferi consultanta gratuita in legatura cu cele mai potrivite piese in fuctie de performantele dorite si bugetul stabilit astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate pentru ceea ce doriti sa obtineti in urma unui upgrade- gaming, office, photo/video, programare si multi-tasking, etc.

   

Reparatii prin curierat in toata tara: Indeferent de zona in care va aflati puteti apela la serviciile noastre de curierat rapid si gratuit.

 

 

 

Efectuam orice tip de reparatie PC:

  • Diagnosticare gratuita

  • Curatare

  • Resetare

  • Schimbare/montare piese

  • Upgrade

  • Schimbare mufe

  • Instalare softuri

Sună acum