Reparații telefon
Reparații telefoane

Intră in legatură cu un specialist BITS

 • Acoperim cea mai mare gamă de reparaţii ale telefoanelor
  Personal calificat cu experienţă vastă in domeniu
  Servicii profesioniste pentru colaborari memorabile
  Cea mai mare garanţie de pe piaţă
  Transportul gratuit
 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!

Cum procedăm?

Plasare

Plasarea dispozitivului se realizeaza prin curierat rapid sau prin plarea la sediul de pe Str. Apusului nr 81, sector 6 sau Bulevardul Carol I nr 49, sector 2.

Diagnosticare

Diagnosticarea este gratuită şi se realizează de regulă pe loc sau in maxim 120 de minute de la plasarea in service

Reparaţie

Reparaţia se realizează pe loc dacă piesa necesară intervenţiei se află pe stocul nostru, in caz contrar, reparaţia se relizează in de pe o zii pe alta.

Livrare

Primiţi automat un mesaj din sistemul nostru in momentul in care reparaţia este finalizată Aveţi optiunea ca după reparaţie disozitivul să vă fie livrat oriunde vă aflaţi.

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

Reparații Telefon

reparatii telefon

Reparatii telefon

Inlocuire display

Displayurile folosite de BITS Service GSM/IT Militari provin de la cei mai buni furnizori din Romania si Europa. Folosirea componentelor contrafacute sau provenite din dezmembrarea altor telefoane contravine politicii BITS de garantie extinsa , astfel componentele noastre trebuie sa se incadreze in cele mai ridicate standarde de calitate de pe piata fiind testate si probate in toate circumstantele inainte de montare.

Inlocuirea mufelor

Mufele de incarcare sau Jack sunt intotdeauna predispuse la defectare mai ales atunci cand se utilizeaza incarcatoare sau casti de proasta calitate, pentru a proteja mufele este recomandat sa folositi doar accesorii originale ce se potrivesc perfect in mufe. Interventiile de acest gen nu reprezinta un grad ridicat de dificultate pentru expertii BITS, operatiunea poate fii finalizata cu succes chiar in aceiasi zi in care plasati telefonul in service.

Resoftare

Resoftarile se realizeaza in aceias zi in care se plaseaza telefonul in service. Sistemele de operare instalate sunt optimizate astfel incat telefonul sa fie mai rapid si mai eficient, toate datele pot fi salvate si vor fi depozitate in serverele BITS pentru Back-up timp de o saptamana.

Power Management

Telefonul nu se aprinde in urma contactului cu apa sau a altor motive? Asta nu va mai fi un motiv de ingrijorare! BITS Service GSM/IT – Militari va asigura diagnosticarea gratuita si rapida, in urma unei diagnosticarii va putem oferi un verdict precis in legatura cu esenta problemei, iar impreuna vom gasi cea mai buna varianta pentru dumneavoastra. Power Managment presupune interventia la nivelul placii de baza sau a flexurilor componentelor pentru a remedia problema de circulatie a enerigiei in telefon.

reparatii telefon

Contactul cu lichide

Foarte dese sunt cazurile in care telefonul intra in contact cu lichide. De acum nu va mai trebui sa va ingrijorati in aceasta privinta, BITS Service GSM/IT Militari vine in sprijinul dumneavoastra cu tot suportul necesar pentru ca dispozitivul sa revina la viata.  Este foarte important ca dupa ce telefonul a intrat in contactul cu apa, sa incercati sa scoateti acumulatorul (daca designul va permite) si sa puneti telefonul intr-un vas cu hartie absorbanta sau orez. Dupa ce ati indepartat excesul de lichid de pe exteriorul telefonului va recomndam sa plasati cat mai rapid dispozitivul in service pentru ca noi sa putem evalua pagubele (daca exista) iar ulterior sa gasim o rezolvare pentru problemele detectate. Reusim sa rezolvam 90% dintre cazurile de contact cu lichide asa ca va puteti baza pe noi daca acest nefericit caz o sa vi se intample.

Condens si diferentele de temperatura

Condensul este un foctor ce influenteaza major buna stare de functionare a telefoanelor. Sezonul de iarna afecteaza anual foarte multe dispozitive datorita diferentei de temperatura majore la care sunt supuse. Primele efecte negative la care sunt supuse sunt: inchiderea sau resetare spontana si fara motiv, aparitia petelor de condens intre display si sticla (in cazul in care sticla a fost schimbata prin metode invechite), aparitia petelor galbene pe display sau oxidarea mufelor.  BITS Service GSM/IT va poate oferii solutii in toate aceste probleme, primul pas este diagnosticarea gratuita a dispozitivului si evaluarea pagubelor urmata de propunerea celor mai relevante alternative pentru repararea defectelor.

Inlocuire baterie telefon 

 Acumulatorul telefonului este prima piesa care cedeaza din motive naturale din ansamblul telefonului. Acesta are de regula o durata de viata de 1,5 – 2 ani pentru telefoanele de ultima generatie. Simptomele defectarii bateriei pot fi:

  1. Autonomie slaba
  1. Probleme de incarcare
  1. Expandarea acumulatorului (ce poate genera alte defectiuni)
  1. Restartarea sau inchiderea fara motiv
  1. Incalzirea
 1. Afectarea mufei de incarcare

  Sună acum