Service HTC U11
Service HTC U11

Service HTC U11

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul HTC U11 cu 12 luni garantie.
  Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon.
  Diagnosticarea dispozitivului este gratuita.
 • 0752009991

 • bitsgsm@gmail.com


Service HTC U11

 

service htc u11

 

HTC întotdeauna a excelat cand vine vorba de design solid și robust. Nu este nici o mirare ca HTC U11 prezintă aceleași caracteristici. În loc de carcasa metalica cu care HTC ne-a obijnuit, acest model este alcătuit din sticlă și aluminiu. Are marginile rotunzite, un design simplist ce scoate in exidență culorile vibrante in care acesta este disponibil: Negru, albastru, argintiu și rosu.

Cu toate că marii jucători de pe piață optează pentru display-uri mai lungi și mai înguste (Samsung, LG, Huawei, etc.), HTC mizează pe un display tradițional, mai familiar- el este dotat cu un ecran Super LCD5 de 5,5 inch Quad HD cu un aspect normal de 16:9.

Unul dintre minusurile ecestui design este că sunt șanșe dustul de mari să fie scăpat datorită dimesiunii mari si a carcasei cu margini foarte curbate.

Noi, la BITS Service vă asigurăm servisare profesională completă cu 12 luni de garanție. Fie că este vorba despre inlocuirea display-ului sau probleme ale placii de bază, vă puteti baza pe noi! Pentru ca dispozitivele HTC sunt unele dintre cele mai complexe, dispunem de tehnicieni specializati in operatiunile particularizate ale acestui model.

 

 

 

 

 

reparatii htc u11

 

 

Contactul cu lichide

Contactele indelungate cu lichide pot avea un impact serios asupra performantelor telefonului necesitand interventia unor profesionisti pentru remediere. HTC U11 este predispus la daune in cazul in care intra in contact cu lichide, iar reparatiile acestuia pot fi foarte costisitoare.

 

Din fericire, in cazul in care telefonul tau intra in contact cu lichide, poti sa il repari rapid si usor la service-ul nostru. Specialistii de la BITS incearca sa repare orice tip de telefon, in cel mai scurt timp, pentru a nu sta prea mult fara telefon. Vino cat mai repede cu telefonul tau in service pentru a creste sansele de reusita a reparatiei.

 

 

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum