Service iPhone 7
iPhone 7

Service iPhone 7

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul iPhone 7 cu 12 luni garantie. Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon. Diagnosticarea dispozitivului este gratuita
 • 0759 413 047

 • 0758 161 861

 • bitsgsm@gmail.com


Service iPhone 7

 

 

service iphone7

 

 

 

iPhone 7 a fost lansat in toamna anului 2016 iar puntele lui forte sunt un ecran cu 25% mai luminos, o nouă tehnologie a cameri foto și o aterie mai eficientă. Display-ul este unul Retina HD de 4,7 inch cu 3D Touch -IPS de rezoluție 1334-750. Creierul telefonuluilui este un procesor Quad-Core 2,34 GHz ce vine însoțit de o memorie de 2GB RAM.

Una dintre valorile esențiale ale telefonului este rezistența, pe lângă celelalte specificații spectaculoare, acest telefon este de apreciat pentru rezistența sa la socuri. Fiind mai gru decât iPhone 6 dar cu aceeași structură, iphone 7 rezistă mult mai bine la socurile mecanice decât orice alt model. Cu toate acestea cazurile în care se poate sparge nu sunt deloc puține, chiar și un soc minor poate duce la defectarea completă a ecranului. Recomandarea noastră este să atașați o folie de sticlă rezitentă și o husă cu acoperire mare pentru a evita afectarea lui. Dar dacă inevitabilul se întâmpă noi vă putem asigura soluționarea rapidă, calitativă și optomă a problemei.

Defecțiuni frecvante:

-Spargerea sticlei

-Spargerea copletă a ecranului

-Probleme de alimentare

-Probleme de cască

-Autonomie scăzută

-Linii pe display

-Scurtcircuite cauzate de socuri de tensiune.

 

 

 

 

sticla iphone 7

 

 

 

Înlocuirea sticlei pentru iPhone 7

 

Înlocuirea sticlei pentru acest model nu este de o complexitate ridicată (nefiind un ecran curbat). La BITS GSM acestă operațiune se efectuiază de regulă pe loc, în 30 de minute și beneficiați de 12 luni de garanție.

 

Sunt mai multe modalități prin care se poate efectua inlocuirea sticlei dar cel mai eficient este prin laminare. Alte metode sunt neeficiente pe termen lung (ex, apar bule, pete, urme, dungi, ecranul capătă o culoare galbuie iar intre sticlă și display apar anumite reverberații ale adezivului slab calitativ.

 

Noi efectuăm operțiunea de laminare începând cu separarea sticlei sparte de display prin înghețare la -180 grade, aceasta este temperatura la care adezivul devine casant iar sticla poate fi indepartată în condiții de siguranta. Mai departe se efectuează mai multe procese complexe de curățare, aliniere, montare,presare și finisare iar la finalul lor rezultatul este 100% perfect. După toate acestea obținem un display nou nouț tu toate componentele uzate înlocuite, gata să fie montat și să rezite mult și bine.

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum