Service Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul Samsung Galaxy S7 Edge cu 12 luni garantie. Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon. Diagnosticarea dispozitivului este gratuita.
 • 0759 413 047

 • 0758 161 861

 • bitsgsm@gmail.com

Service Samsung Galaxy S7

inlocuire sticla samsung galaxy s7

 Reparații display Samsung Galaxy S7

Display-ul Samsung Galaxy S7 este unul SuperAMOLED de 5.1 inch cu o rezoluție 1440 x 2560 pixeli iar acesta este protjat de sticlă Corning Gorilla Glass 4. Cu toate acestea display-ul poate fi foarte sensibil la șocuri mecanice de aceea trebuie manevrat cu atenție. Ecranul are anumite puncte de rezistență scăzută (cum ar fi colțurile) unde chiar și un impact minor poate duce la defectarea completă a acestuia.

BITS GSM asigură servisare completă pentru Samsung Galaxy S7. Fie că aveți nevoie să inlocuiți display-ul sau doar sticla, vă puteți baza pe noi. Folosim componente OEM cu certificat de autenticitate pe care oferim o garanție extinsă de 12 luni.

Dispunem de laborator profesional de laminare dotat cu aparatură de ultimă genereție ce asigură inlocuirea sticlei 100% perfect și fară nici un grad de risc al intervenției atât pentru ecranele plane cât și pentru cele curbate. Pentru a separa sticla de display acesta se criogenizează la -180 grade ca ulterior să fie refacut strat cu strat.

 

 

 

 

display samsung s7

Contactul cu lichide

 

Dacă telefonul a suferit un contact cu lichide, acesta poate reprezenta un risc major pentru buna functionare a dispozitivului chiar daca acesta dispune de functia waterproff. Principalele daune  provocate de contactul cu lichide sunt:- pe termen lung – oxidarea, ce afecteaza componentele montabile, demontabile și micocircuitele; pe ternem scurt- scurt circuitul provocat de actiunea lichidelor.

 

Combaterea oxidarii din interiorul dispozitivului se face prin curațarea chimică a componentelor. Curațarea chimică presupune dezasamblarea completă a dispozitivului și curațarea cu alcool izoprobilic si alte solutii ce asigură indepărtarea oxizilor iar ulterior piesele vor fi introduse 15 min. in cuva cu ultrasunete pentru ca rezultatul să fie 100% perfect. După aceste procese, toată oxidarea depusă pe placa de bază va fi îndepartată iar ulterior dispozitvul va fi salvat.

 

 

 

 

 

 

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum