Samsung Galaxy S8 Plus – BITS Service GSM IT Bucuresti
Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 +

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul Samsung Galaxy S8 Plus cu 12 luni garantie. Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon. Diagnosticarea dispozitivului este gratuita.
 • 0759 413 047

 • 0758 161 861

 • bitsgsm@gmail.com


Service Samsung Galaxy S8 Plus

 

 

display samsung galaxy s8+

 

 

Ultimele modele Samsung Galaxy au revoluționat prin desing-ul lor unic si prin performanțele foarte ridicate. Display-ul Samsung Galaxy S8+ este mai mare cu 4 inch decât modelul simplu iar telefonul este mai greu cu 173g. Cele mai frecvente defecțiuni pentru acest model sunt, exident, spargerile.  Cu toate că per total este un telefon care te lasa cu gura căscată, când vine vorba de rezistență, Samsung Galaxy S8 + are un minus. Fiind compus 98% din materiale casante la exterior, riscul ca acesta să se spargă este foarte ridicat. Chiar și un soc mecanic minor poate duce la spargerea sticlei sau chiar la defectarea completă a ecranului.

Recomandarea noastră ân acest sens este utilizarea unei huse eficiente ce asigura protecția completă față+spate, astfel in 80% dintre cazurile în care este scăpat acesta nu va creea pagube majore.

O altă problemă tot mai des întâlnită la acest model sunt blocajele în sistemul de operare și aplicații. După o perioadă de utilizare utilizatorii de Samsung S8+ au reclamat faptul cp dispoitvul incepe să ruleze mai lent și prezintă blocaje constante. Din pacate aceasta este o problema software ce poate fi soluționată doar la un centru GSM specializat și presupune reinstalarea software-ului original complet. La noi această operațiune durează 2 ore.

 

 

 

 

 

display samsung galaxy s8 plus

 

Înlocuirea sticlei

 

Fiind un telefon destul de fragil, spargerea sticlei este un scenriu fecvent întâlnit. Majoritatea centrlor de reparatii nu pot inlocui sticla pentru Samsug Galaxy S8+ și vor sugera inlocuirea intregului ansamblu de display. Inlocuirea sticlei pentru acest model de display este un procedeu complex ce necesită o aparatură de top, tehnică avansată de lucru și un mediu adecvat.

Separarea sticlei de display se face la -180 de grade, la această temperatura adezivul devine casant iar sticla sparta poate fi detasata de display. Pe lângă aceasta sunt multe alte operațiuni elaborate de curațare, aliniere, lipre și finisare. Noi, la BITS Service dispunem de toate aceste lucruri și vi le punem la dispozitie la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum