inlocuire sticla iphone

Înlocuim sticla telefonului 100% perfect

 

Te-ai săturat să auzi că nu se poate înlocui sticla pentru modelul tău de telefon atunci trebuie să citești în continuare.

Noi, la BITS Service, putem înlocui sticla sau touchscreen-ul pentru 95% dintre telefoanele comercializate pe piața din România.

Cum?

Avem în dotare unul dintre cele mai performante laboratoare de laminare din București. Înlocuirea sticlei telefonului se realizează într-un mediu antistatic, cu temperatură și umiditate controlate și fără microparticule de praf. Fiecare tehnician este echipat complet cu echipament antistatic steril astfel încât praful să nu ajungă în zona de lucru, de asemenea aerul este în permanență filtrat de unități purificatoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

inlocuire sticla smsung

 

 

Procesul de separare a sticlelor sparte de pe display se realizează prin criogenizare la -185 de grade. La această temperatura adezivul dintre sticlă și display devine casant iar tehnica avansată ne permite să realizăm tot pocesul în 45 de min. iar rezultatul este 100% perfect.

După ce display-ul a fost separat cu succes de celelalte componente, acestuia i se adaugă alte piese noi și originale cu ajutorul unei prese ce asigră un aliniament perfect și o putere constantă de presare asistată de alți factori cu duc la obținerea unui rezultat impecabil.

Tot procesul este optimizat și calculat la cel mai înalt nivel astfel încât display-urile recondiționate sunt identice cu cele noi.

 

 

 

 

 

 


De ce să înlocuiești sticla telefonului la BITS?

1. Acoperim o gamă foarte largă de modele
Putem înlocui sticla pentru aproape orice model de telefon.
2. Know-how
Utilizăm aceeași tehnică pe care o folosesc producătorii de display-uri
3. Dispunem de echipamente de top.
Dispunem de laborator propriu dotat cu tehnologie de vârf în materie de refurbischment. Separarea sticlei de display se realizeaza prin criogenizare la -180 grade, rata de succes fiind 100%.
4. Fără urme de lucru
După procesul de recondiționare, display-ul va fi 100% perfect intrucât garanția oferită de producător pentru dispozitivul dvs. va continua deoarece nu vor exista urme de lucru in interiorul dispozitivului iar componentele utilizate in proces sunt 100% originale.
5. 12 luni garanție
Această operațiune este acoperită de o garanție de 1 an.
6. Foarte, foarte rapid.
80% dintre recondiționări sunt finalizate cu succes în aceeași zi cu plasarea dispozitivului în service.
7. Super preț
Prețul unei recondiționări este cu 40%-50% mai mic decăt prețul pentru înlocuirea întregului ansamblu de display.


Sună
Locație
Etichetă globală de site(gtag.js)-Google AdWords:123456789-->