Înlocuire stică telefon prin criogenizare. 12 luni de garanție

inlocuire sticla iphone

Inlocuim sticla telefonului 100% perfect

Noi, la BITS Service, putem inlocui sticla sau touchscreen-ul pentru 95% dintre telefoanele comercializate pe piata din Romania.

Cum?

Avem in dotare unul dintre cele mai performante laboratoare de laminare din Bucuresti. Inlocuirea sticlei telefonului se realizeaza intr-un mediu antistatic, cu temperatura si umiditate controlate si fara microparticule de praf. Fiecare tehnician este echipat complet cu echipament antistatic steril astfel încat praful sa nu ajunga in zona de lucru, de asemenea aerul este în permanenta filtrat de unitati purificatoare.

inlocuire sticla smsung

Procesul de separare a sticlelor sparte de pe display pentru ecranele curbate se realizeaza prin criogenizare la -185 de grade. La aceasta temperatura adezivul dintre sticla și display devine casant iar tehnica avansata ne permite sa realizam tot pocesul în 45 de mi, iar rezultatul este 100% perfect.

Dupa ce display-ul a fost separat cu succes de celelalte componente, acestuia i se adauga alte piese noi si originale cu ajutorul unei prese ce asigura un aliniament perfect și o putere constanta de presare asistata de alti factori ce duc la obtinerea unui rezultat impecabil.

Tot procesul este optimizat si calculat la cel mai inalt nivel astfel incat display-urile reconditionate sunt identice cu cele noi.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!


De ce să înlocuiești sticla telefonului la BITS?

1. Acoperim o gamă foarte largă de modele
Putem înlocui sticla pentru aproape orice model de telefon.
2. Know-how
Utilizăm aceeași tehnică pe care o folosesc producătorii de display-uri
3. Dispunem de echipamente de top.
Dispunem de laborator propriu dotat cu tehnologie de vârf în materie de refurbischment. Separarea sticlei de display se realizeaza prin criogenizare la -180 grade, rata de succes fiind 100%.
4. Fără urme de lucru
După procesul de recondiționare, display-ul va fi 100% perfect intrucât garanția oferită de producător pentru dispozitivul dvs. va continua deoarece nu vor exista urme de lucru in interiorul dispozitivului iar componentele utilizate in proces sunt 100% originale.
5. 12 luni garanție
Această operațiune este acoperită de o garanție de 1 an.
6. Foarte, foarte rapid.
80% dintre recondiționări sunt finalizate cu succes în aceeași zi cu plasarea dispozitivului în service.
7. Super preț
Prețul unei recondiționări este cu 40%-50% mai mic decăt prețul pentru înlocuirea întregului ansamblu de display.

Sună acum