Service Lapop


Dignosticarea si analiza completa a laptopului este primult pas pentru solutinarea cu succes a tuturor defectiunilor, specialistii nostri dispun de programe si softuri de testing performante astfel incat determinarea problemei sa fie cat mai precisa iar reparatia cat mai eficienta.


Curatare de praf: Praful reprezinta o problema grava pentru anumite modele de laptopuri. Acesta poate compromite buna functionare a dispozituvului prin supraincalzire sau rularea lenta a sistemului de operare. Pentru conservarea corecta a dispozitivului este indicata curatarea acestuia de 2 ori pe an.

Baterie: Durata estimativa de viata a unei baterii de laptop este intre 1.5-2 ani. Pentru a prelungi durata de functionare a bateriei dar si autonomia acesteia este indicata indepartarea in timpul in care laptopul este alimentat direct prin incarcator. Deasemenea bateria trebuie sa faca un ciclu complet de incarcare odata la 2 saptamani( sa se descarce complet si apoi sa se incarce).

Upgrade:Pentru cei ce vor sa-si mareasca performantele PC-ului oferim variante in fuctie de bugetul alocat si specificatiile dorite, consultanta este gratuita.

Hardware: Inlocuirea displayului sau a altor componente se efectueaza de regula in aceias zi daca piesa respectiva se afla pe stoc. Aceste interventii sunt 100% sigure fara risc de deteriorare a pieselor in montaj. Componentele sunt de cea mai ridicata calitate astfel incat pentru orice interventie primiti garantie 365 de zile.

Upgrade: Pentru cei ce vor sa-si mareasca performantele laptopului oferim variante in fuctie de bugetul alocat si specificatiile dorite, consultanta este gratuita.

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

service samsung
Sună
Locație
Etichetă globală de site(gtag.js)-Google AdWords:123456789-->