Reparații Smartphone – BITS Service GSM IT Bucuresti

Service SMARTPHONE în regim de urgență?

Completează formularul și îl reparăm în maxim 24h

Gata în aceeași zi

80% dintre reparații sunt gata în aceeași zi sau chiar pe loc în baza unei programări

Garanție 12 luni

Pentru toate reparațiile în care se folosesc piese originale.

Prețuri accesibile

Promoții cu până la 30% discount la înlocuirea ecranelor originale.

Pick-up & Repair

Serviciu Pick-up & Repair - Service prin curier in aceeași zi

Repară-ți telefonul
chiar astăzi!

Vrei să afli costul reparației pentru modelul tău?

Samsung

Alege modelul

iPhone

Alege modelul

Huawei

Alege modelul

Alt model

Alege modelul

Procesul

Plasare comandă

Plasarea dispozitivului se realizeaza prin curierat rapid sau prin deplarea la unul din sediile coastre: Carol I, Apusului sau Șos. Pantelimon

Diagnosticare GRATUITĂ

Diagnosticarea este gratuită şi se realizează de regulă pe loc sau in maxim 120 de minute de la plasarea in service

Reparație

Reparaţia se realizează pe loc dacă piesa necesară intervenţiei se află pe stocul nostru, in caz contrar, reparaţia se relizează in de pe o zii pe alta.

Livrare

Primiţi automat un mesaj din sistemul nostru in momentul in care reparaţia este finalizată Aveţi optiunea ca după reparaţie disozitivul să vă fie livrat oriunde vă aflaţi.

Înlocuire display

Displayurile folosite de BITS Service GSM/IT Militari provin de la cei mai buni furnizori din România și Europa. Folosirea componentelor contrafăcute sau provenite din dezmembrarea altor telefoane contravine politicii BITS de garanție extinsă, astfel componentele noastre trebuie să se încadreze în cele mai ridicate standarde de calitate de pe piață, fiind testate și probate în toate circumstanțele înainte de montare.

Înlocuire baterie telefon

Acumulatorul telefonului este prima piesă care cedează din motive naturale din ansamblul telefonului. Acesta are de regulă o durată de viață de 1,5 – 2 ani pentru telefoane de ultimă generație,

Înlocuirea mufelor

Mufele de încărcare sau cele Jack sunt intotdeauna predispuse la defectare mai ales atunci cand se utilizeaza incarcatoare sau casti de proasta calitate, pentru a proteja mufele este recomandat sa folositi doar accesorii originale ce se potrivesc perfect in mufe. Interventiile de acest gen nu reprezinta un grad ridicat de dificultate pentru expertii BITS, operatiunea poate fii finalizata cu succes chiar in aceiasi zi in care plasati telefonul in service.

Resoftare

Resoftarile se realizeaza in aceias zi in care se plaseaza telefonul in service. Sistemele de operare instalate sunt optimizate astfel incat telefonul sa fie mai rapid si mai eficient, toate datele pot fi salvate si vor fi depozitate in serverele BITS pentru Back-up timp de o saptamana.

Power management

Power Managment presupune interventia la nivelul placii de baza sau a flexurilor componentelor pentru a remedia problema de circulatie a enerigiei in telefon.

Contactul cu lichide

Reusim sa rezolvam 90% dintre cazurile de contact cu lichide asa ca va puteti baza pe noi daca acest nefericit caz o sa vi se intample.

Ce spun cei care ne-au trecut pragul?

Sună acum