Inlocuire Geam / Sticla iPad Air / Pro – Reconditionare ecran – BITS Service GSM IT Bucuresti
Inlocuire Geam / Sticla iPad Air / Pro – Reconditionare ecran

Reconditionarea ecranului iPad Air / ProInlocuirea sticlei pentru modelele iPad Air si Pro presupune echipamente si tehnici speciale adaptate la dimensiuni mari si la sensibilitate crescuta. Diferenta principala dintre ecranele modelelor Air si Pro si celelalte modele este ca sunt echipate cu Retina Display - laminate (lipite) pe toata suprafata. Ecranele modelelor precedente sunt echipate cu ecrane TFT iar sticla (touchscreen-ul) este lipita doar pe margine fiind separata deja de display.

Operatiunea de reconditionare a ecranului Retina este una complexa de un grad ridicat de dificultate ce presupune separarea sticlei sparte cu ajutorul unui dispozitiv de racire la -180 grade Celsius ce are rolul de a descongestiona legatura creata de adeziv intre display si sticla. Cu toate ca temperatura la care este expus ecranul este enorm de scazuta, acesta nu este niciodata afectat datorita tehnologiei avansate cu care a fost creat (ecranul Retina este un ecran OLED ce functioneaza pe baza de gaz).

Dupa procesul de separare a vechii sticle, ecranul este perfect curatat de adeziv si imperfectiuni ca mai apoi sa i se ataseze un nou adezivz OCA (Optical Clear Adhesive) si sticla cu ajutorul echipamentelor de mari dimensiuni.

Rezultat impecabil.

Suntem singurul centru din Romania care asigura reconditionarea ecranelor tabletelor iPad Air si Pro.
Inlocuirea sticlei este o alternativa de 2 ori mai ieftina decat inlocuirea intregului ecran iar noi o putem face impecabil, fara imperfectiuni, semne sau alte afectiuni in urma reparatiei.

Tableta dumneavoastra va fi reparata de ingineri experti in reconditionarea ecranelor drepte si curbate cu o experienta de peste 8 ani in domeniu. Dupa reparatie dispozitivele trec prin 3 etape de testare si Quality Control pentru ca rezultatul final sa fie impecabil.
ipad ecran spartipad ecran laminat
Sună acum