Reparații ecran telefon – BITS Service GSM IT Bucuresti
Reparații ecran telefon

Sticla telefonului este spartă?

 • Dispunem de Laborator Profesional de înlocuire a sticlei (laminare) 12 luni garanție-Componente OEM Operațiunea se efectuează in 2-4 ore Rezolvăm 95% dintre cazurile în care ecranul este spart.
 • 0752009991

 • bitsgsm@gmail.com

1232

Sticle schimbate cu succes

2352

Display-uri inlocuite

iphone-broken-image

 

Inlocuire sticlă display

Deseori se intampla ca ecranele dispozitivelor noastre sa intre in contact solul sau cu alte obicete solide, datorita evolutiei designelor ce se indreapta catre conceptul de “cat mai discret/subtire”, sporind astfel fragilitatea si riscul de avariere a acestora.

 

Inlocuirea sticlei se relizeaza untr-un mediu special amenajat, antistatic cu sisteme de ventilatie ce faciliteaza filtrarea aerului astfel incat si cele mai mici particule de praf sunt eliminate. In acest mod interventiile pot fi executate perfect iar ecranul dispozitivului va arata identic cu al unuia prospat scos din cutie. Cu toate acestea procesul de inlocuire a sticlei imlica anumite riscuri cum ar fi spargerea displayului. BITS Service GSM/IT Militari isi asuma in toatlitate responsabilitatea in aceasta privinta, cu alte cuvinte costurile in urma defectarilor in procesul de separare vor fi suportate in totalitate de noi.

 

De regula interventiile la nivelul displayului sunt destul de complicate pentru unele service-uri, in urma reparatiei displaybitservicemilitaripot ramane semne pe interiorul sticlei sau pot aparea bule intre display si sticla iar nu de putine ori sunt cazurile in care distanta intre rama si display este mai mare decat normala ceea ce duce la aparitia unei unde de lumina intre marginea displayului si rama. BITS Service GSM/IT Militari dispune de tehnologia si tehnica de ultima ora iar asemenea interventii sunt sigure, profesioniste si durabile. In urma unei interventii BITS ecranul dumneavoastra va arata si functiona ca NOU! Fara unrme de lipituri, particule de praf sub sticla, sau riscul de dezlipire intr-o perioada scurta de timp.

 

Laminare VS. LOCA 

Cand vine vorba de operatiunea de inlocuirea a sticlei, exista 2 modalitati prin care aceasta interventie sa poata fi realizata:

1. lipirea sticlei cu gel LOCA, care presupune aplicarea unui substante adezive intre display si sticla, apoi expunerea dispozitivului la lumina UV . Aceasta metoda nu este foarte eficienta intrucat in urma interventiei riscul de defectare este foarte ridicat, se pot forma bule de aer sau condens intre sticla si display datorita adezivilor necorespunzatori folositi.

2.inlocuirea sticlei prin laminare. Laminarea este procesul folosit in productia de ecrane, este aceias metoda pe care producatori de display-uri o folosesc care presupune un mediu special, antistatic, si echipamente profesionale de separare si presare alaturi de tehnica avansata de lucru. BITS Service GSM/IT dispune de toate aceste elemnte ale unui laborator profesionl de interventii la nivelul ecranului. Interventiile de inlocuire a sticlei sunt sigure si eficiente cu 12 luni de garantie, dupa o interventie BITS ecranul telefonului dvs. va fi ca nou cu un cost mult mai redus decat prin inlocuirea intregului ansamblu display.

 

 


Defectiuni frecvente:

 • Spargere display
 • Aparitia artefactelor pe display (linii, dungi, puncte)
 • Defectarea backlight-ului (luminozitate slaba, luminozitate intermitenta)
 • Defectarea culorilor (imagine albastruie, galbuie, rosiatica)
 • Altele…

Service prin curierat rapid si gratuit

Daca pana acum drumul pana la un service GSM a reprezentat o problema, de acum poti economisi timp si bani cu ajutorul serviciului de curierat rapid si gratuit.

 • Completezi formularul on-line/suport telefonic
 • Curierul ridica dispozitivul defect
 • Dispozitivul intra in service
 • Dispozitivul reparat va ajunge inpoi in posesia dumneavoastra in maxim 3 zile.

Astfel va punem la dispozitie cea mai comoda varianta in care sa va puteti rezolva probeleme electronice.