DIsplay Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Service Samsung Galaxy S8

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul Samsung Galaxy S8 cu 12 luni garantie. Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon. Diagnosticarea dispozitivului este gratuita.
 • 0759 413 047

 • 0758 161 861

 • bitsgsm@gmail.com

Service Samsung Galaxy S8

 Samsung Galaxy 8

 

 

 

display samsung galaxy s8

 

 

 

Telefonul Samsung Galaxy S8 reprezintă un salt tehnologic semnificativ pentru industria IT, acesta se remarcă prin Infinity Display-ul ce redă culorile cu o acuratețe perfectă dar și prin design-ul modern și subțire. Cu toate acestea există un anumit factor unde Samsung nu a efectuat atât de multe îmbunătățiri și anume rezistența. Samsung Galaxy S8 este un dispozitiv foarte fragil la socurile mecanice, fiind compus in proportie de 90% din materiale casante destul de fragile (sticla, plexiglass, etc.). Dacă ai probleme cu S8-ul tău noi iți venim în ajutor cu servisare profesională completă pentru acest model. De la înlocuirea display-ului până la intervenții complexe pe placa de bază, noi îți asigurăm buna functionare a dispozitivului tău în maxim 24 de ore. De asemenea garanția de 12 luni oferită pentru orice operațiune te asigură că piesele montate, manopera efectuată și adezivii folosiți sunt de cea mai înaltă calitate, astfel după o intervenție la noi, telefonul va fi ca nou, fără urme de lucru, fără fante inegale iar dispozitivul rămâne in continuare waterproof.

 

 

 

 

 

 

 

 Înlocuirea sticlei

Avem în dotare unul dintre cele mai performante laboratoare de laminare din București. Înlocuirea sticlei telefonului se realizează într-un mediu antistatic, cu temperatură și umiditate controlate și fără microparticule de praf. Fiecare tehnician este echipat complet cu echipament antistatic steril astfel încât praful să nu ajungă în zona de lucru, de asemenea aerul este în permanență filtrat de unități purificatoare.

După ce display-ul a fost separat cu succes de celelalte componente, acestuia i se adaugă alte piese noi și originale cu ajutorul unei prese ce asigră un aliniament perfect și o putere constantă de presare asistată de alți factori cu duc la obținerea unui rezultat impecabil.

Tot procesul este optimizat și calculat la cel mai înalt nivel astfel încât display-urile recondiționate sunt identice cu cele noi.

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum