Display Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul Samsung Galaxy S7 Edge cu 12 luni garantie.
  Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon.
  Diagnosticarea dispozitivului este gratuita.
 • 0725 394 938

 • 0766 791 355

 • bitsgsm@gmail.com

Service Samsung Galaxy S7 Edge

Reparații display 

samsung galaxy s7 edge inlocuire sticla

Display-ul Samsung Galaxy S7 Edge este a 2-a generație de display Edge din gama Samsung și reprezintă un real succes pentru companie. Modelul Samsung Galaxy S7 Edge nu poate funcționa decăt cu un dispay original. Compania investete aual 9.5 mil. de dolari în tehnologia de nereplicare a ecranului, tegnologie de care se foloseste si Apple in fabriacrea ecranului pentru modelul iPhone X.

Samsung Galaxy S7 Edge operareaza cu un display de 5,5 inch- Super Amoled cu touchscreen capacitiv si o rezolutioe de 1440 x 2560 pixeli ce genereaza 16 m de culori. Acesta este protejat de o sticla Gorilla Glass 4.

Cu toate că tehnologia avansată facilitează o mai bună rezistență la șocuri a ecranului, acesta este încă destul de fragil datorită design-ului subțire si a marimii suprafeței ecranului. Din experiența noastă vă putem spune că șocurile sunt relative, astfel încăt ecranul are anumite punte slabe iar lovirea ușoară a lor în acele zone poate duce la defectarea completă a display-ului. Pe de altă parte există și acele cazuri în care sticla este complet fracționată iar display-ul funcțioează în parametri. Acestea sunt cazurile in care se poate înlocui doar sticla, în primul caz, dacă display-ul prezită defecțiuni de utilizare sau afișaj acesta trebuie înlocuit complet.

Dacă optați pentru înlocuirea intregului ansamblulu de display, odată cu acesta va fa fi inlocuită și rama alături de butoamele Home, Power și volum. Mai mult decât atât, dacă optați să colaborați cu noi, reprația se poate face pe loc și primiți o garanție de 12 luni.

inlocuire sticla samsung s7 edge

Contactul cu lichide

Dacă telefonul a suferit un contact cu lichide, acesta poate reprezenta un risc major pentru buna functionare a dispozitivului chiar daca acesta dispune de functia waterproff. Principalele daune provocate de contactul cu lichide sunt:- pe termen lung – oxidarea, ce afecteaza componentele montabile, demontabile și micocircuitele; pe ternem scurt- scurt circuitul provocat de actiunea lichidelor.

Combaterea oxidarii din interiorul dispozitivului se face prin curațarea chimică a componentelor. Curațarea chimică presupune dezasamblarea completă a dispozitivului și curațarea cu alcool izoprobilic si alte solutii ce asigură indepărtarea oxizilor iar ulterior piesele vor fi introduse 15 min. in cuva cu ultrasunete pentru ca rezultatul să fie 100% perfect. După aceste procese, toată oxidarea depusă pe placa de bază va fi îndepartată iar ulterior dispozitvul va fi salvat.

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum