Service HTC 10
Service HTC 10

Service HTC 10

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul HTC 10 cu 12 luni garantie.
  Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon.
  Diagnosticarea dispozitivului este gratuita.
 • 0752009991

 • bitsgsm@gmail.com


Service HTC 10

 

 

reparatii htc 10 bits service gsm

 

 

   HTC 10 a fost lansat în 2016 și a fost un telefon foarte apreciat atât de consumatori cât și de critici. HTC iși pastrează valorile de design și pentru acest model, 10 fiind un telefon solid, cu carcasa metalică și sticlă rezistentă la socuri și un șasiu ramforsat. Rezistența este unul dintre punctele forte ale tuturol telefoanelor HTC, acest model în schimb, ne suprinde și pe alte căi. Acesta este dotat cu un procesor Qalcomm Snapdragon 820 Quad-core, 4 GB memorie RAM, 32 GB-spațiu de stocare și un display Super LCD5 de 5,2 inch cu o rezolutie de 1440×2460 și Gorilla

Glass3.

Cu toate că este unul dintre cele mai rezistente telefoane de pe piată, HTC 10 este și el predispus la spargeri și afecțiuni majore. Știm, din discuțiile cu clientii noștri, că uneori dispozitivele prezită probleme destul de serioase la nivel hardware și software. Una dintre ele este supraîncălzirea, ce afectează foarte multe dintre telefoane.

Oricare ar fi problema HTC-ului dvs. noi vă stăm la dispoziție, pregătiți cu tehnicieni specializați pentru soluționarea problemelor complexe ale HTC-urilor și cu aparatura potrivită care să le susțină îndemânarea.

 

 

 

 

reparatii htc 10 bits service gsm

 

 

 

 

Înlocuirea sticlei pentu HTC 10

 

Separarea sticlei de display se face la -180 de grade, la această temperatura adezivul devine casant iar sticla sparta poate fi detasata de display. Pe lângă aceasta sunt multe alte operațiuni elaborate de curațare, aliniere, lipre și finisare. Noi, la BITS Service dispunem de toate aceste lucruri și vi le punem la dispozitie la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

Majoritatea centrlor de reparatii nu pot inlocui sticla pentru HTC 10 și vor sugera inlocuirea intregului ansamblu de display. Inlocuirea sticlei pentru acest model de display este un procedeu complex ce necesită o aparatură de top, tehnică avansată de lucru și un mediu adecvat.

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum