Service HTC U11+
Service HTC U11+

Service HTC U11+

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul HTC U11+ cu 12 luni garantie. Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon. Diagnosticarea dispozitivului este gratuita.
 • 0752009991

 • bitsgsm@gmail.com


Service HTC U11+

 

 

 

reparatii htc u11+

 

 

 

HTC U11+ este unul dintre telefoanele High-end din sfera Android, mai puțin cunoscut din păcate, datorită numărului limitat de dispozitive produse. El a fost lansat in anul 2017 și este un Smartphone chiar foarte bine dotat și cu design impresionant. Este dotat cu display Edge-to-edge, capac spate din sticlă semiopacă ce iți oferă posibilitatea să vezi componentele din interiorul său și ramă din aluminiu rezitentă la șocuri. Vine cu un proceor Snapdragon 835 și interfață HTC Sense, are o cameră de HTC U11 cu cateva modificări in plus, un sistem BoomSound Speakers pentru a ne reaminti că HTC a avut mereu o sensibilitate pentru difuzoare.

 

Din experiențele relatate de către clienții noști aflăm că este un telefon stabil, fără probleme software prea mari dar destul de fragil la socuri. Dimensiunea mare si materielele din care este alcăuit îl face să fie destul de alunescos. Din fericire noi suntem aici pentru dvs. și vă putem face telefonul ca nou de fiecare dată. Sunte colaboratori HTC pe partea de furnizare a componentelor si vă putem asigura cele mai calitative servicii de reparații în cel mai scurt timp, cu 12 luni garanție.

 

 

 

 

 

 

reparatii htc u11

Contactul cu lichide

 

 

Dacă telefonul a suferit un contact cu lichide, acesta poate reprezenta un risc major pentru buna functionare a dispozitivului chiar daca acesta dispune de functia waterproff. Principalele daune provocate de contactul cu lichide sunt:- pe termen lung – oxidarea, ce afecteaza componentele montabile, demontabile și micocircuitele; pe ternem scurt- scurt circuitul provocat de actiunea lichidelor.

Combaterea oxidarii din interiorul dispozitivului se face prin curațarea chimică a componentelor. Curațarea chimică presupune dezasamblarea completă a dispozitivului și curațarea cu alcool izoprobilic si alte solutii ce asigură indepărtarea oxizilor iar ulterior piesele vor fi introduse 15 min. in cuva cu ultrasunete pentru ca rezultatul să fie 100% perfect. După aceste procese, toată oxidarea depusă pe placa de bază va fi îndepartată iar ulterior dispozitvul va fi salvat.

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum