Service Huawei P10

Service Huawei P10

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul Huawei P10 cu 12 luni garantie.
  Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon.
  Diagnosticarea dispozitivului este gratuita.
 • 0752009991

 • bitsgsm@gmail.com


Service Huawei P10

 

 

reparatii huawei p10

 

 

 

Huawei si-a prezentat modelul P10 in februarie 2017. P10 este disponibil in 5 variante de culoare -negru, albastru, silver, gold și rosu. Are un design placut, simplist destul de rotunjit la colturi cu o carcasa de aluminiu ramforsata si pe fata este protejat de o sticla Gorilla Glass5. Pe spatele telefonului regasim 2 camere aliniate orizonlat pe un ornament lucios, diferit de restul carcasei, inprelungirea camerelor se regaseste blitul si logo-ul Leica Design.

Punctul său sensibil este ecranul. Cu toate că este dotat cu ultima tehnologie in materie de sticla am aflat de la clientii nostri că majoriteatea cazurilor in care s-au spart, dauna a fost provocata de un soc mecanic minor. Recomandarea noastra este ca telefonul sa fie mereu protejat de husa anti-soc si folie de sticla securizata.

Insă, daca acestea nu au ajutat, puteti apela cu inchedere la noi. Asiguram servisare completa profesionala pentru acest model iar orice reparatie vine cu 12 luni de garantie. Dispunem de componente de cea mai inalta calitate pentru ca orice interventie sa fie eficienta si durabila.

 

 

 

 

 

 

 

 

reparatii huawei p10 bitsserviccegsm

Contactul cu lichide

Dacă telefonul a suferit un contact cu lichide, acesta poate reprezenta un risc major pentru buna functionare a dispozitivului chiar daca acesta dispune de functia waterproff. Principalele daune  provocate de contactul cu lichide sunt:- pe termen lung – oxidarea, ce afecteaza componentele montabile, demontabile și micocircuitele; pe ternem scurt- scurt circuitul provocat de actiunea lichidelor.

 

Combaterea oxidarii din interiorul dispozitivului se face prin curațarea chimică a componentelor. Curațarea chimică presupune dezasamblarea completă a dispozitivului și curațarea cu alcool izoprobilic si alte solutii ce asigură indepărtarea oxizilor iar ulterior piesele vor fi introduse 15 min. in cuva cu ultrasunete pentru ca rezultatul să fie 100% perfect. După aceste procese, toată oxidarea depusă pe placa de bază va fi îndepartată iar ulterior dispozitvul va fi salvat.

 

 

 

 

 

 

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum