Service Huawei P9 – BITS Service GSM IT Bucuresti

Service Huawei P9

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul Huawei P9 cu 12 luni garantie.
  Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon.
  Diagnosticarea dispozitivului este gratuita.
 • 0752009991

 • bitsgsm@gmail.com


display huawei p9

Service Huawei P9

 

 

Huawei P9 a fost primul telefon de pe piață cu 2 camere principale pe spate. A fost lansat în aprilie 2016 si este un telefon optim din punct de vedere al raportului calitate/preț. Design-ul cu carcasa metalica completă asigura o rezistnta sporita impotriva socurilor mecanice si a urmelor de uzura. Are un display IPS-NEO LCD de 5,2 inch si 16M culori, procesor Octa-Core (4x 2.5 gHz), 4 GB RAM și ruleaza pe Android 6.0 cu posibilitate de update la 7.0 Nougat.

În ceea ce privește defectiunele frecvente ale dispozitivului, clientii nostri reclama display-ul ca fiind componenta cea mai problematica. Acesta are o rezistenta foarte scazuta la socurile mecanice existand un risc ridicat de spargere a sticlei sau a display-ului.

 

 

 

 

 

 

 

 

deisplay huawei p9

 

 

Contactul cu lichide

 

Dacă telefonul a suferit un contact cu lichide, acesta poate reprezenta un risc major pentru buna functionare a dispozitivului chiar daca acesta dispune de functia waterproff. Principalele daune  provocate de contactul cu lichide sunt:- pe termen lung – oxidarea, ce afecteaza componentele montabile, demontabile și micocircuitele; pe ternem scurt- scurt circuitul provocat de actiunea lichidelor.

 

Combaterea oxidarii din interiorul dispozitivului se face prin curațarea chimică a componentelor. Curațarea chimică presupune dezasamblarea completă a dispozitivului și curațarea cu alcool izoprobilic si alte solutii ce asigură indepărtarea oxizilor iar ulterior piesele vor fi introduse 15 min. in cuva cu ultrasunete pentru ca rezultatul să fie 100% perfect. După aceste procese, toată oxidarea depusă pe placa de bază va fi îndepartată iar ulterior dispozitvul va fi salvat

 

 

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum