Service iPhone 8
iPhone 8

Service iPhone 8

 • Asigurăm servisare completă pentru modelul iPhone 8 cu 12 luni garantie. Află care este prețul pentru o reparație completănd formularul de mai jos, sau apelănd la numarul nostru de telefon. Diagnosticarea dispozitivului este gratuita.
 • 0759 413 047

 • 0758 161 861

 • bitsgsm@gmail.com


Service iPhone 8

display iphone 8

 

 

iPhone 8 nu a venit cu prea multe modificări față de modelele precedente în ceea ce privește design-ul, la o primă vedere arată ca un iPhone 6 cu spatele din sticlă, au fos făcute însă modificări majore în ceea ce privește performanța. iPhone 8 este un telefon ”alunecos” poate fi scăpat cu ușurință dacă nu este manevrat corespunzător. Avănd si spatele din sticlă este de 2 ori mai expus la spergere, lucru ce se intamplă destul de des. Noi vă putem asigura soluționarea a 90% dintre problemele cauzate de socurile mecanice și nu numai. Reparațiile efectuate la BITS GSM sunt de cea mai înaltă calitate și vin cu 12 luni de garanție tocmai pentru a avea siguranța că intervenția efectuată este eficientă și durabilă.

 

Înlocuirea sticlei

iPhone 8  are un display Retina HD de 4,7 inch cu rezoluția 1334×750 cu 3D touch. Una dintre cele mai fragvete defecțiuni este spargerea sticlei. Chiar și un șoc minor poate duce la spargerea acesteia, așa că recomandarea noastră este ca telefonul să fie mereu dotat cu husă și folie de protecție de o duritate cât mai mare.

În cazurile in care acestea nu au efect, noi vă punem la dispoziție cea mai optimă soluție. La BITS Service înlocuirea sticlei ”este la ea acasă”. Suntem specializați pe recondiționarea sticlei ecranului pentru orice model de telefon. Metoda noastră de lucru dă cele mai mulțumitoare rezultate, nu există imperfecțiuni, defecțiuni ale display-ului ulterioare sau alte aspecte nefavorabile. Noi vă putem asigura inlocuirea sticlei pentru iPhone 8  la cele mai bune prețuri și la cele mai înalte standarde de calitate.

Inlocuirea sticlei prin criogenizare este o noua metoda ce ne permite sa reconditionam un ecran mai bine, mai rapid și mai ieftin. Intră în legatură cu un specialist BITS și află cât costa reparația iPhone-ului tău.

Solicita un pret


Pentru mai multe detalii sau informatii despre serviciile noastre

 • Ana Maria
  Am scapat telefonul in apa si nu se mai aprindea, ei l-au facut ca nou pana ziua urmatoare, felicitari, am fost foarte placut surprinsa!
  Ana Maria
 • Daniel Apostol
  Servicii de calitate si eficienta,  o sa revin cu drag, m-am simtit foarte bine alaturi de echipa.
  Daniel Apostol
 • Alexandra Oprea
  Un ambient placut si un mediu prietenos, mi-a facut placere sa colaborez cu ei si voi reveni cu drag.
  Alexandra Oprea
 • Sorin Marinescu
  Foarte multumit, am stat 2 luni cu display-ul partial defect, in 30 de minute telefonul era ca nou. Multumesc inca odata!
 • Mircea Petreanu
  Foarte promti in explicatii si eficienti in lucru, am fost primit cu bratele deschise si  am dat de o echipa de oameni foarte prietenosi si priceputi, specialisti in adevaratul sens al cuvantului! Recomand BITS!
Sună acum