#staysafe – BITS Service GSM IT Bucuresti
#staysafe

Procesul

Plasezi comanda online

Completezi formularul, iar noi vom trimite curierul în maxim 2 ore să ridice dispozitivul defect, cât ai zice BITS.

Curierul ridică dispozitivul defect

Tu stai în siguranță la tine acasa, iar unul din curierii noștri ridică dispozitivul, folosind toate măsurile de siguranță.

Reparație

Reparaţia se realizează pe loc dacă piesa necesară intervenţiei se află pe stoc, în caz contrar, reparaţia se relizează de pe o zi pe alta.

Livrare

Primești automat un mesaj din sistemul nostru în momentul în care reparația este finalizată. După reparaţie dispozitivul va fi livrat oriunde te afli în București.

Repară-ți dispozitivul
chiar astăzi!

Putem repara orice dispozitiv:

SMARTPHONE
TABLETĂ
LAPTOP
SMARTWATCH

#VenimNoi echipați cu mănuși de protectie, măști si sterilizatoare UV portabile pentru telefoanele mobile.

După cum bine știm cu toții în perioada aceasta este esențial să nu ne părăsim pe cât posibil locuințele, este singura metodă prin care putem combate momentan răspândirea virusului în comunitate.

Asigurăm servicii de 5 stele pentru reparația telefonului, tabletei, smartwatch-ului sau laptopului tău:

Suntem dotați cu multă pasiune pentru a readuce dispozitivele defecte in cea mai buna forma. La fiecare telefon desfăcut curatam microfoanele si difuzoarele, folosim cei mai buni adezivi pentru reetansarea lipiturilor si dezinfectam fiecare dispozitiv inainte si dupa reparatie.

Dispozitivele sunt transportate in pungi sterile etansate iar sterilizarea acestora se efectuează cu dezinfectanti si dispozitive UV ce înlătura pana la 99% dintre microbii si bacteriile acumulate pe suprafața telefonului.

Vă dorim multă sănătate dumneavoastră si dispozitivelor dumneavoastră.
Sună acum